Sosyal Medya

Güncel

'İYİ' Parti’nin Mazlumlara Dönük Yüzü Olabildiğince 'Kötü'

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, Suriyeli sığınmacıların Türkiye’nin milli, kültürel, politik ve jeopolitik yapısını değiştirecek derecede tehdit oluşturduğunu öne sürdü.



TBMM'de düzenlediÄŸi basın toplantısında konuÅŸan ÖzdaÄŸ, Suriye'deki iç savaÅŸtan en zararlı çıkan ülkenin Türkiye olduÄŸunu söyledi, muhacirlere nefret kustu.

Ä°YÄ° Parti Genel BaÅŸkan Yardımcısı Ümit ÖzdaÄŸ, Suriyeli sığınmacıların, orta ve uzun vadede Türkiye’nin milli, kültürel, politik ve jeopolitik yapısını deÄŸiÅŸtirecek derecede tehdit oluÅŸturduÄŸunu öne sürdü. ‘Ensar-muhacir edebiyatı yapanlar’ diye dalga geçen ÖzdaÄŸ, ÅŸöyle kin kustu: “Bugün Türkiye’de yaÅŸayan 20 kiÅŸiden birisi Suriyelidir. Bir süre sonra Arap azınlık hakları talepleri yükselecek, Arap milliyetçiliÄŸine dayanan partiler ortaya çıkacaktır. Böyle bir demografik istila ile Türkiye’de milli devletin ayakta kalması mümkün deÄŸildir. Daha ÅŸimdiden Kilis’te çoÄŸunlukta olan Suriyeliler Kilislilere, ‘Burası bizim, siz gideceksiniz. Devlet buraları bize verdi’ diyerek tecavüzkar ÅŸekilde davranmaktadırlar. Suriye mafyası ve fuhuÅŸ çeteleri Türkiye’yi sarmış.”

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.