Sosyal Medya

Güncel

39 yıldır İsrail zindanlarındaki Bergusî'ye Kassam'dan 'cihad selamı'

İslamî Direniş Hareketi (Hamas)’ın askeri kanadı durumundaki İzzeddin El-Kassam Tugayları Siyonist işgal rejimi zindanlarında bulunan Filistinli esir Nail El-Bergusi’ye cihad selamı gönderdi.



Ä°slamî DireniÅŸ Hareketi (Hamas)’ın askeri kanadı Ä°zzeddin El-Kassam Tugayları Siyonist iÅŸgal rejimi zindanlarında bulunan Filistinli esir Nail El-Bergusi’ye cihad selamı gönderdi.

Twitter hesabından kısa bir açıklama yapan Kassam Tugayları sözcüsü Ebu Ubeyde “Zindan destanı ve direniÅŸ timsali Nail El-Bergusi’ye cihad selamı gönderiyor ve kendisine “Özgürlerin Vefası ile esaret zincirini kırdığımız gibi, yine iÅŸgalcinin burnunu kıracağız ve sen de Allah’ın izniyle yeniden özgürlüÄŸü teneffüs edeceksin” dedi.

Filistinli esir Nail El-Bergusi Filistin’de ve dünyada zindanda en fazla yatan siyasi esir olarak biliniyor. Siyonist iÅŸgal zindanlarında 39 yıl geçiren El-Bergusi, Hamas ile iÅŸgal rejimi arasında 2011 yılında imzalanan Özgürlerin Vefası esir takas anlaÅŸmasıyla 1047 esir arasında serbest bırakılmıştı.

Ancak El-Bergusi daha özgürlüÄŸün tadına varamadan tekrar tutuklanıp zindana atıldı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.