Sosyal Medya

Güncel

MHP'nin Erzurum adayı belli oldu

31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken, partiler aday belirleme çalışmalarına hız verdi. MHP, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı belli oldu.



MHP Erzurum Ä°l BaÅŸkanı Naim KarataÅŸ'ın, MHP Genel Merkezine sunduÄŸu isim Prof.Dr. Serdar Sevimli, MHP Genel BaÅŸkanı Dr.Devlet Bahçeli'nin talimatıyla MHP'nin Erzurum BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkan Adayı oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel BaÅŸkanı Dr. Devlet Bahçeli, MHP Genel BaÅŸkan Yardımcısı Sadir Durmaz, MHP Genel BaÅŸkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof.Dr. Kamil Aydın ve MHP Erzurum Ä°l BaÅŸkanı Naim KarataÅŸ'ın ortak kararıyla, MHP Erzurum BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkan Adayı Prof.Dr. Serdar Sevimli oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum Ä°l BaÅŸkanı Naim KarataÅŸ konuyla ilgili yaptığı açıklamada ÅŸunları kaydetti:

"Halkın gönlünde yer tutmuÅŸ, Erzurum'da hemen hemen her kalbe dokunmuÅŸ, halk nezdinde ciddi bir karşılığı olan, Prof. Dr. Serdar Sevimli ile Erzurum BüyükÅŸehir Belediyesine üç hilalin mührünü vuracağız. Yürekten inanıyorum ki 31 Martta baÅŸta BüyükÅŸehir olmak üzere, Erzurum'un tüm ilçe belediyeleri MHP'nin olacaktır. Nitekim BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkan Adayımızı erken açıklamamız, hedefimizde ne kadar kararlı olduÄŸumuzun ve sahaya erken inerek, Erzurum'da üç hilalli günleri baÅŸlatacağımızın bir niÅŸanesidir. Erzurum, 1 Nisan'a Allah'ın izniyle MHP ile uyanacak, sahipsizlerin sahibi, çaresizlerin çaresi olacağız."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.