Sosyal Medya

Karamollaoğlu'ndan Cihangir İslam hakkında ilk açıklama

Karamollaoğlu, TBMM'de yaptığı konuşma sonrası eleştiri oklarının hedefi olan Saadet Partisi Milletvekili Cihangir İslam hakkında konuşarak, "Hayatı boyunca FETÖ ile bir kere bile yan yana gelmemiş bir insanı, FETÖ ile yıllar boyu iş tutmuş insanların darbeci diye eleştirmesi akla mantığa sığar mı?" dedi.



'BÄ°Z BÄ°LÄ°YORUZ KÄ° MESELE...'
KaramollaoÄŸlu, "Malumunuz olduÄŸu üzere ÅŸimdi gündemimizde olan bir baÅŸka mesele ise Ä°stanbul Milletvekilimiz Sayın Cihangir Ä°slam Bey’e karşı baÅŸlatılan linç kampanyasıdır" diyerek sözlerine ÅŸöyle devam etti:
 
"Efendim neymiÅŸ mesele? Ä°ddia ediyorlar ki Cihangir Ä°slam Bey yaptığı konuÅŸma ile 15 Temmuz darbesine karşı gösterilen direniÅŸi aÅŸağılamış, darbenin yanında yer almış! Åžimdi burada aziz milletimizin vicdanına sormak istiyorum.
 
Hayatı boyunca FETÖ ile bir kere bile yan yana gelmemiÅŸ bir insanı, FETÖ ile yıllar boyu iÅŸ tutmuÅŸ insanların darbeci diye eleÅŸtirmesi akla mantığa sığar mı? 15 Temmuz gecesi daha cumhurbaÅŸkanı çaÄŸrı yapmandan sokaÄŸa çıkan ve sabaha kadar darbecilerle mücadele eden bir insanın bu duruÅŸu aÅŸağılaması akla mantığa sığar mı? Biz biliyoruz ki burada mesele Cihangir Bey’in hakikatin tarafında tavizsiz bir ÅŸekilde duruyor olmasıdır. Ve hakikati en gür seda ile haykırıyor olmasıdır.  Hakikati baskı ve tahakkümle susturabileceÄŸini zannedenlere sesleniyorum! Yanılıyorsunuz, hakikatin er yada geç ortaya çıkmak gibi bir özelliÄŸi vardır."
 
NE OLMUÅžTU?
Ä°slam, TBMM'nin 31 Ekim 2018 günkü 12. birleÅŸiminde yaptığı konuÅŸmada, AK Parti'nin 15 Temmuz sonrasında Yenikapı'da HDP'den, referandum sürecinde CHP'den kurtulduÄŸunu, bugün ihtiyaç olduÄŸundan dolayı MHP ile yan yana durduÄŸunu belirterek, "Siz kadir kıymet bilmez, siyaseten nankörsünüz. 15 Temmuz bahane, bütün muhaliflerinizi, hakkı söyleyenleri, zulmünüzü yüzünüze söyleyenleri tasfiye ediyorsunuz. Zulmediyorsunuz ve zalimsiniz. Allah'a deÄŸil, en çok aldatıldım diyen âciz bir kula kulluk ediyorsunuz… Beddua alıyorsunuz. ‘Ocakları sönsün, soyları kurusun, Allah belalarını versin' diyor insanlar size" ifadelerini kullanmıştı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.