Sosyal Medya

Güncel

Karamollaoğlu'ndan güçlü aday talimatı

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, yerel seçimde oy potansiyeli yüksek, heyecan verecek, güçlü ve gündem oluşturabilecek adayların belirlenmesi için teşkilatlara talimat gönderdi.



KaramollaoÄŸlu, 81 il teÅŸkilatına gönderdiÄŸi talimatta, gelecek yıl 31 Mart'ta ayının sonunda yapılacak yerel seçim çalışmalarına yoÄŸunlaşılmasını istedi.
 
Buna göre, aday seçiminde kiÅŸisel müracaatlar ile Aday Tespit Komisyonu'nun teklif ettiÄŸi isimlerin yanı sıra önceki dönem adayları da deÄŸerlendirilecek.
 
Yerel seçimde, oy potansiyeli yüksek, heyecan verecek, güçlü, "Ne oluyor?" dedirtecek, stratejik çalışma yapabilecek, gündem oluÅŸturacak, ümit veren, kampanya çıkaracak ve bütçeli çalışacak adaylar belirlenecek.
 
Bu arada teÅŸkilatlar, KaramollaoÄŸlu'nun "Seçimde mutlaka kadın adaylar da çıkarılacak" talimatı çerçevesinde çalışmalara baÅŸladı.
 
ADAY BELÄ°RLEME
 
Parti, oy potansiyeli bulunan ve baÅŸka partilerden aday olmuÅŸ, olmak isteyen, kazanmış ya da az farkla kaybetmiÅŸ güçlü isimlere adaylık teklifi götürecek, farklı partilerden adaylık istediÄŸi halde olamayan ancak oy potansiyeline sahip isimleri de deÄŸerlendirecek.
 
TeÅŸkilatın güçlü olduÄŸu yerlerde teÅŸkilat içinden en uygun ve güçlü isim aday gösterilecek, teÅŸkilatın gücüyle kazanma ihtimali az görünen yerlerde ise kazanma potansiyeli bulunan adaylar aranacak.
 
TeÅŸkilatlar, belirlenen aday kim olursa olsun sahiplenecek ve bu yönde çalışacak.
 
- BüyükÅŸehir adayı 2 bin 500 lira katkı payı ödeyecek
 
Parti, yerel seçimde adayların ödeyeceÄŸi "genel merkez katkı payı" rakamlarını da belirledi.
 
BüyükÅŸehir belediye baÅŸkan aday adayı 2 bin 500 lira, il belediye baÅŸkan aday adayı bin 500 lira, yüz bin üstü seçmeni bulunan ilçe belediyesi için baÅŸkan aday adayları bin lira, yüz bin altı seçmeni bulunan ilçe belediyesi için baÅŸkan aday adayları 750 lira ve belde belediye baÅŸkan aday adayları da 500 lira ödeyecek.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.