Sosyal Medya

Cemal Kaşıkçı'nın oğlu Salah Kaşıkçı Suudi Arabistan'ı terk etti

2 Ekim'de Suudi Sarabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın oğlu Salah Kaşıkçı, ülkesini terk etti.



SALAH KAÅžIKÇI, ÜLKEYÄ° TERK ETTÄ°

CNN International'ın duyurduÄŸu son dakika haberine göre, gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın oÄŸlu Salah Kaşıkçı, Suudi Arabistan'ı terk etti. Aynı zamanda ABD vatandaşı olan Salah Kaşıkçı'nın ülkeden çıkmasına Suudi yetkililer tarafından izin verilmiyordu. OÄŸul Kaşıkçı'nın hangi ülkeye gittiÄŸiyle ilgili henüz bir bilgi paylaşılmadı.

KRAL VE PRENSLE GÖRÜÅžMÜÅžTÜ

Salah Kaşıkçı, geçtiÄŸimiz günlerde, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz ve Suudi Arabistan'ın veliaht prensi Muhammed bin Salman ile görüÅŸmüÅŸtü.

SALAH KAÅžIKÇI'NIN ZORLA GETÄ°RÄ°LDİĞİ Ä°DDÄ°A EDÄ°LMÄ°ÅžTÄ°

Salah Kaşıkçı'nın kabul edildiÄŸi görüÅŸme boyunca Kraliyet Muhafızları'nın en kilit ismi Albay Meshal Saad al-Bostani elini silahından ayırmadığı basına yansımıştı. Bununla birlikte Kraliyet Sarayı'nda ağırlanan Salah'ın her hareketi de Bostani tarafından takibe aldı. FotoÄŸraflara iliÅŸkin benzer yorumlar dünya basınında da yer buldu. Hatta Amerika'da ekonomi eÄŸitimi alan Salah Kaşıkçı'nın kıyafetinin kırışıklığı "Zorla getirildi" yorumlarına yol açtı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.