Sosyal Medya

Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: MHP desteğini açıkladı! Yasayı Meclis'e getiriyoruz

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri'de toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İş Bankası'ndaki CHP hisselerinin Hazine'ye devri konusunu Meclis'e taşıyacaklarını belirtti.



Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

  • Uluslararası alanda büyük bir mücadele yürütüyoruz. Ülkemizde tarihi bir dönüÅŸüme imza atıyoruz. Bugün burada toplam yatırım bedeli 1 katrilyon 640 trilyon lirayı bulan 137 farklı bakanlık, belediye ve özel sektör projesinin toplu açılış törenini gerçekleÅŸtiriyoruz. SaÄŸlıkta 15'i hastane olmak üzere 42 tesisi ÅŸehrimize kazandırdık. Kayseri Åžehir Hastanesi her türlü imkanıyla ÅŸehrimize yakışır bir hizmet oldu.

Duydunuz mu Bay Kemal ne diyor? Hastanelerde artık ameliyat yapılmayacakmış. Ya bu ne menem bir adam ya. Bay Kemal, artık Türkiye'de Bay Kemal'in SSK'sı dönemi yok. Sen ölüleri rehin alıyordun ya ölüleri. Bu adam SSK Genel Müdürü iken, bu ülkenin evlatlarını hastanelerde sürüm sürüm süründürdü, ölüleri rehin aldı.

Bu zat bana iftira atmakla uÄŸraşıyor. Bölgemiz cayır cayır yanıyor. Bunların gözü koltuk kavgasından baÅŸka bir ÅŸey görmüyor. 4 milyon mülteciye biz bakıyoruz. Batı kapılarını kaparken, biz kapıları açıyoruz. Kahraman askerlerimiz baÅŸarı üzerine baÅŸarı kazanıyor. Bunlar üzüntüden kahroluyor. Ä°dlip'te kazandığımız baÅŸarıdan dolayı tüm dünya bizi kutladı. Anamuhalefet tek laf etmedi. Etmez...

''EN BÜYÜK BAÅžARILARI 'HER EVDEN BÄ°R OY' DÄ°YEREK TERÖR YARDAKÇISI PARTÄ°YÄ° MECLÄ°S'E SOKMAK''

Yurt dışına gittiklerinde Türk vatandaÅŸlarıyla deÄŸil, John ile Hans'la bir araya geliyorlar, hatta ajanlarla konuÅŸuyorlar. Ankara'dan Ä°stanbul'a bunlarla kol kola yürümediler mi? Ben bunları deyince anamuhalefetin başındaki zat rahatsız oldu. Sözde adalet yürüyüÅŸünde yanındaki kiÅŸiler tescilli terör zanlıları. Bunların en büyük baÅŸarılar her evden bir oy diyerek terör yardakçısı partiyi Meclis'e sokmak. Åžimdi de belediyelerde aynı oyunu sergiliyorlar. Buna pabuç bırakmayız.

EÄŸer teröre bulaÅŸmış olanlardan kalkıp da belediye baÅŸkan adayı çıkarırlarsa bilsinler ki ÅŸu anda kayyum atanan ilçeler neyse aynı ÅŸeyi hukuk sistemi içinde iÅŸleteceÄŸiz. Biz devletin parasını verelim de bu teröristlere makine alsınlar onlar da o güzel ÅŸehirlerimizi kanallarla donatsınlar. Müslüman bir delikten bir kere sokulur bir daha asla.”

CHP'NÄ°N Ä°Åž BANKASI'NDAKÄ° HÄ°SSESÄ°

KılıçdaroÄŸlu, kendisine açtığım davalarda parayı kendi cebinden mi ödedi yoksa CHP'nin kasasından mı ödedi? Sen bu paraları nereden ödedin? Söyle bakalım. Ne dedik; Ä°ÅŸ Bankası'ndaki CHP hisseleri var ya, bunu Gazi Mustafa Kemal Atatürk bunu CHP kullansın diye yapmadı, hazineye gitsin diye yaptı. Biz bu konuyu Meclis'e getiriyoruz. MHP de destekleyeceÄŸini açıkladı. Ä°nÅŸallah meclisten bunu çıkaracağız ve bu hisselerin Türkiye Cumhuriyeti devletinin hazinesine girmesini saÄŸlayacağız.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.