Sosyal Medya

Bahçeli: MHP'nin seçim sloganı: Tak, tuk, tuk

Yaklaşan yerel seçimler öncesi gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin seçim sloganıyla ilgili "Geçen yerel yönetim seçimlerinde bizim sloganımız çok netti. Ne dedik? 'Tak, tak, tak'. Yani üçünde de MHP’ye oy atacaksın. Bu defa da şunu deriz: Tak, tuk, tuk" ifadelerini kullandı.



Türkiye, Mart 2019'daki yerel seçimler için geri sayıma geçerken, partiler de hazırlıklarına devam ediyor. Ä°stanbul'da partisinin aday çıkaramyacağını açıklayan MHP lideri Devlet Bahçeli, seçim stratejisiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

MHP lideri Bahçeli ile Ankara'daki genel merkezde görüÅŸen, Hürriyet Gazetesi yazarı ErtuÄŸrul Özkök, "Devlet Bahçeli 28 ayı anlatıyor... Dün, bugün, yarın" baÅŸlıklı yazısında "Bugüne kadar bütün parti merkezlerine gittim. Çünkü oralarda bir partinin karakterini de görebiliyorsunuz. MHP de karakterine uygun bir parti. Ä°liÅŸkilerde daha dikkat çeken bir hiyerarÅŸi ve kendine özgü bir disiplin anlayışı hemen seziliyor" ifadelerine yer verdi.
 
'Ä°TTÄ°FAKTA SORUN VEYA PÜRÜZ YOK'
 
Bahçeli ile konuÅŸmasının "dün, bugün ve yarın" olarak üç bölümden oluÅŸtuÄŸunu belirten Özkök, yerel seçimdeki ittifakla ilgili Bahçeli'nin "Bu ittifakta bizim meselemiz ÅŸu veya bu kiÅŸinin baÅŸkan olması deÄŸil. Bizim meselemiz devletin bekası meselesi. Onun için bu ittifak içindeyiz. Böyle anlarda siyasi mülahazaları geri plana atmak gerekir. CumhurbaÅŸkanı ve AK Parti ile iliÅŸkilerimize gelince... Ä°liÅŸkilerimiz çok iyi. Karşılıklı saygı içinde iyi gördüklerimizi de hatalı gördüklerimizi de söylüyoruz. Onlar da bize karşı saygılı. Bir sorun veya pürüz yok” dediÄŸini yazdı.
 
'3 BÜYÜK ÅžEHRÄ° KAYBEDERSEK...'
 
MHP liderinin yerel seçimlerde Ä°stanbul, Ankara ve Ä°zmir'e ayrıca da GüneydoÄŸu'ya çok önem verdiÄŸini belirten Özkök, Bahçeli'nin "Buralarda HDP, CHP ve diÄŸer partiler destek verip yerel yönetimler kazanabilir. Bu olduÄŸu takdirde daha o gece ‘bu sistemin meÅŸruiyeti’ni tartışmaya açarlar. Bu da içinde bulunduÄŸumuz ÅŸu geçiÅŸ döneminin altüst olması demektir. O nedenle Cumhur Ä°ttifakı devam etmeli diyoruz. Bu seçimde GüneydoÄŸu’da alınacak oylar çok önemli. Orada 101 belediyeye kayyum atandı. Åžimdi o parti oralarda yine kazanırsa bu çok kötü olur. Çıkarlar, bunu plebisit gibi sunarlar.” dediÄŸini belirtti.
 
'ÖNCE ‘TAK TAK TAK’ DEMÄ°ÅžTÄ°K BU SEFER ‘TAK TUK TUK’ DERÄ°Z'
 
MHP'nin yerel seçim stratejisi ve sloganıyla ilgili de önemli açıklamlarda bulunan Bahçeli, "Siyasi kombin nasıl olur? Bir yöntemi bulunur. Bizim bu konuda tavrımız çok net. Biraz ÅŸakayla söyleyeyim. Geçen yerel yönetim seçimlerinde bizim sloganımız çok netti. Ne dedik? “Tak, tak, tak”. Yani üçünde de MHP’ye oy atacaksın. Bu defa da ÅŸunu deriz: “Tak, tuk, tuk”. Bir yöntem, bir siyasi kombin mutlaka bulunur. Yeter ki sistemin oturması konusunda görüÅŸ birliÄŸinde olalım" ifadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.