Sosyal Medya

Kürsü

Böyle zavallı biri, Türkiye'yi ekonomik suikastla teslim almaya çalıştı

Donald Trump'ın son görüntüsünü izlediyseniz gözünüze takılmıştır. Koskoca Amerikan Başkanı, uçağın merdivenlerini çıkarken, paçasından bir tuvalet kâğıdı çıkıyor.



Trump her bir basamağı çıktıkça, tuvalet kâğıdı da bir o kadar dışarı çıkmaya baÅŸlıyor. En sonunda uçaÄŸa girerken, tuvalet kağıdı da yörüngeden kopan uzay mekiÄŸi gibi kopup ardında kalıyor.
 
Normal ÅŸartlarda ÅŸu söyleyeceklerimi hiç bir insan evladı için söylemem ama bu adam hak ettiÄŸi için söyleyeceÄŸim.
 
Afedersiniz ama kıçındaki boklu peçeteden haberi olmayan böylesine sefil bir adam dünyaya kabadayılık yapmaya çalışıyor. Böyle zavallı biri, Türkiye'yi ekonomik suikastla teslim almaya çalıştı düÅŸünebiliyor musunuz?
 
Ve bu adamın Suudi Arabistan Kralı Selman'ı tüm dünyanın gözü önünde hemen her gün rüsva ediyor.
 
Minnesota mitingindeki konuÅŸmasında, Suudi Arabistan Kralı Selman ile yaptığı telefon görüÅŸmesinin detaylarını açıklayan Trump, Kral'a “Kusura bakma, acaba askeriye için ödemeni rica edebilir miyim?” dediÄŸini ve açıktan para istediÄŸini söylüyor. 
 
Kral, “Daha önce kimse benden para istemedi” karşılığını verince” Sayın Kral, ben sizden istiyorum. Sizi biz koruyoruz ve biz olmasak iki günde devrilir gidersiniz. Sizin uçaklarınızı bile biz koruyoruz” diyerek onları ezdiÄŸini böbürlene böbürlene anlatıyor. 
 
Ä°nsanın parasıyla rezil olması böyle bir ÅŸey olsa gerek.
 
Ülkenin anahtarını ABD'nin eline verirsen, seni iÅŸte böyle haraca baÄŸlar. Üstelik bir tefeci gibi telefonda para istemeye baÅŸlar. "Biz olmazsak iki günde devrilirsiniz" diye meydan okur.
 
Bak güzel kardeÅŸim!
 
Bize 17/25 Aralık ve 15 Temmuz'da Fetullah Gülen aracılığıyla yapılmak istenen tam da böyle bir ÅŸeydi. Ülkeyi tamamen ABD'ye teslim etmek ve onlar istediÄŸinde istediÄŸi kadar para vermek. 
 
Yaşadığın bu ekonomik kriz, bir bedel!
 
Sen eÄŸer diz çökseydin, bugün ne Casus Brunson'dan bahseden olurdu ne de dolar üzerinden ekonomik saldırı...Ama sen diz çökmediÄŸin, ülkenin tabusunu teslim etmediÄŸin için bu bedeli ödüyorsun. 
 
YaÅŸanan ÅŸu krizi küçümseyecek deÄŸilim, cidden ağır bir süreçten geçiyoruz. Ancak ÅŸunu da bilmeni isterim ki ÅŸayet ülkeyi teslim almayı baÅŸarabilmiÅŸ olsalar, ÅŸu an yaÅŸadığın bu krize kriz demezdin.
 
Dikkatini çekerim!
 
Suudi Arabistan onların suyuna gitmesine raÄŸmen, onların her dediÄŸini harfi harfine yerine getirmesine raÄŸmen ve daha da önemlisi dost olmasına raÄŸmen böyle inek gibi sağılıyor. 
 
Şayet 17/25 Aralık ya da 15 Temmuz darbelerinden biri başarılı olmuş olsaydı ne olurdu biliyor musun?
 
Çevrene ÅŸöyle bir göz atarsan ne olacağını görebilirsin.
 
Libya gibi olurdun, Irak gibi Yemen, Suriye gibi olurdun. Paranla birlikte onurunu, ÅŸerefini, haysiyetini namusunu, canını ve ülkeni kaybetmiÅŸ olurdun!
 
Dedim ya, yaÅŸanan krizi küçümsemiyorum. 
 
Hepimizi derinden zorlayacak bir kriz hem de. Ama bu kriz atlatılır, kaybedilen para tekrar kazanılır. 
 
Ama kaybedilen onur, haysiyet, namus ve can geri kazanılmıyor. Hele kaybedilmiÅŸ bir ülkeyi kazanmak hiç ama hiç kolay olmuyor. 
 
Paradan yana canın yandığı için bana kızdığını biliyorum. Kızmakta serbestsin ama sen yine de ayakların bu ülkenin topraklarına bastığı için, vatansız kalmadığın için ÅŸükretmeye bak!
 
Süleyman Özışık - Ä°nternet Haber

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.