Sosyal Medya

Güncel

Rusya'dan kritik Erdoğan açıklaması

Rusya Devlet Başkan Yardımcısı Yuri Ushakov, Rusya Devlet Başkanı Putin ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir araya geleceğini açıkladı.



Rusya, Türkiye, Almanya ve Fransa'nın katılımıyla gerçekleÅŸecek olan Suriye zirvesi ile ilgili soruları yanıtlayan Rusya Devlet BaÅŸkan Yardımcısı Yuri Ushakov, Rusya Devlet BaÅŸkanı Vladimir Putin ile CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'ın yılsonuna kadar bir araya geleceÄŸini söyledi.

Rusya Devlet BaÅŸkan Yardımcısı Yuri Ushakov, haftalık yaptığı basın toplantısında gündemi deÄŸerlendirdi. Türkiye, Almanya ve Fransa'nın katılımıyla gerçekleÅŸecek olan Suriye zirvesi hakkında açıklamalar yapan Ushakov, "Bu ülkelerin bir araya gelerek Suriye'nin geleceÄŸi hakkında yapılacak toplantı için çalışmalar sürdürülüyor. Liderlerin katılımıyla Ä°stanbul'da bir toplantı gerçekleÅŸtirilecek. Bu toplantılarda liderlerin ikili zirveleri ile hiçbir liderin programı belli deÄŸil. Zirve ile ilgili tarih belirleme çalışmaları devam ediyor" dedi.

Bir gazetecinin Putin ile Erdoğan'ın yakın zamanda bir araya gelip gelmeyeceğine dair soruyu cevaplayan Ushakov, "Evet, yılsonuna kadar bir araya gelecekler" diyerek karşılık verdi

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.