Sosyal Medya

Güncel

Canlı yayında seçim restleşmesi

Habertürk TV canlı yayınında erken seçimi değerlendiren AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, programdan ayrılacağı sırada, yayına konuk olacak olan CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ile arasında diyalog yaşandı. İki milletvekili de seçimle ilgili iddiasını ortaya koydu.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin seçim çağrısına olumlu yanıt verdi. Erdoğan ile Bahçeli Külliye'de görüştü. Görüşmenin ardından Erdoğan erken seçimin 24 Haziran'da yapılacağını açıkladı.

'BU PROGRAMI NOT EDÄ°N'

Gözler seçim ile ilgili partililerin yapacağı açıklamalara çevrildi. Tüm haber kanalları partililerle program yaparak görüşlerini alma yarışına girdi. Habertürk TV, AK Parti Grup BaÅŸkanvekili Bülent Turan'ı konuk etti. Turan seçimi deÄŸerlendirdi. Turan görüşlerini aktarması sonrası programdan ayrılmak üzereyken, programa CHP Grup BaÅŸkanvekili Engin Altay konuk oldu. Altay ile Turan selamlaÅŸtıkları sırada, Altay, "Hayırlı olsun, gidiÅŸiniz güle güle olsun" diyince, Turan, "Bu programı not edin. Seçimden sonrada bu programı yapalım. Kim gidecek, kim kalacak herkes görsün. AK Parti, ittifakla en az yüzde 60 alacaktır" diye yanıt verdi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.