Sosyal Medya

Güncel

Rus gemileri Tartus üssünden ayrıldı

Rus yayın kuruluşu Sputnik'te yer alan habere göre, "Image Satellite Internacional" Facebook’ta Rus savaş gemilerinin Tartus limanından ayrıldığının görüldüğü uygu görüntülerini yayınladı. Rus InterFax ajansına konuşan bir Rusya milletvekili gemilerin limanı terkettiğini doğruladı. Rus vekil gemilerin kendi güvenlikleri için limanı terkettiklerini belirtti. Açıklamada, üste olmayan gemilerin olası saldırılar için denize konuşlandırılmış olabileceği ve üste yalnızca bir "Kilo" sınıfı denizaltının kaldığı aktarıldı. 11 Nisan tarihli görüntülerden birinde de limanda 7 gemi, Graçonok tipi 2 sabotaj engelleyici sürat gemisi, 2 dizel denizaltı olduğu, ancak bunlardan yalnızca bir denizaltının kaldığı anlaşılıyor. Kapatby ReklamStore ABD Başkanı Donald Trump, Suriye’ye Şam tarafından kimyasal silah kullanıldığı iddiası doğrultusunda yanıt amaçlı bir karar alacağını belirtmişti. Trump “Hazır ol Rusya, füzeler gelecek” ifadesini kullanmıştı.



Rus yayın kuruluÅŸu Sputnik'te yer alan habere göre, "Image Satellite Internacional" Facebook’ta Rus savaÅŸ gemilerinin Tartus limanından ayrıldığının görüldüğü uygu görüntülerini yayınladı.
 
Rus InterFax ajansına konuÅŸan bir Rusya milletvekili gemilerin limanı terkettiÄŸini doÄŸruladı. Rus vekil gemilerin kendi güvenlikleri için limanı terkettiklerini belirtti. 
 
Açıklamada, üste olmayan gemilerin olası saldırılar için denize konuşlandırılmış olabileceği ve üste yalnızca bir "Kilo" sınıfı denizaltının kaldığı aktarıldı.
 
11 Nisan tarihli görüntülerden birinde de limanda 7 gemi, Graçonok tipi 2 sabotaj engelleyici sürat gemisi, 2 dizel denizaltı olduğu, ancak bunlardan yalnızca bir denizaltının kaldığı anlaşılıyor.
 
ABD BaÅŸkanı Donald Trump, Suriye’ye Åžam tarafından kimyasal silah kullanıldığı iddiası doÄŸrultusunda yanıt amaçlı bir karar alacağını belirtmiÅŸti. Trump “Hazır ol Rusya, füzeler gelecek” ifadesini kullanmıştı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.