Sosyal Medya

Coğrafyamız

IŞİD, Filistinli grubun komutanını infaz etti

Suriye'nin başkenti Şam'ın güneyinde devam eden çatışmalarda, Filistinli milis grubun komutanının IŞİD tarafından esir alındığı, sonrasında da infaz edildiği bildirildi.



Suriye'nin baÅŸkenti Åžam'ın güneyinde devam eden çatışmalarda, Filistinli milis grubun komutanının IŞİD tarafından esir alındığı, sonrasında da infaz edildiÄŸi bildirildi.

Yerel kaynaklardan edinilen bilgilere göre, Filistinli milis grubun komutanlarından "Nidal Derviş", Suriye'nin başkenti Şam'ın güneyindeki El Kadem semtinde devam eden çatışmalarda IŞİD tarafından esir alındı.

Mepa News haberine göre; Esir alınmasından kısa bir süre sonra örgüt tarafından infaz edilen Derviş'in, Esed rejimine bağlı Filistinli milis bir grubun yönetici kadrosundan olduğu öğrenildi.

Öte yandan, Derviş'in boğazı kesilerek infaz edildiği anlara dair görüntüler IŞİD'in medya organlarından Amak Ajansı tarafından yayınlandı.

IŞİD, Suriye'nin başkenti Şam'ın güneyinde kuşatma altında bulunduğu bölgede üç sene aradan sonra ilk kez rejime bağlı güçlere yönelik saldırılar düzenlemeye başlamış ve El Kadem semtine bağlı iki mahalleyi rejimden ele geçirmişti.

Örgütle rejim güçleri arasındaki çatışmalar halen bölgede devam etmekte.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.