Sosyal Medya

Coğrafyamız

Suudi gazeteci ezanların sesinin kısılmasını istedi

Suudi Arabistan'da bir televizyon kanalında değerlendirmeler yapan gazeteci Muhammed el Suheymi ülkede ezan seslerinin kısılmasını ve cami sayısının azaltılması yönünde canlı yayında talepte bulundu.



Suudi Arabistan ilginç günler geçirmeye devam ediyor. Ilımlı İslam adı altında pek çok atılımın altına imza atılırken, bu durum beraberinde tuhaf talepleri de getiiriyor.

Suudi gazeteci Muhammed el Suheymi ülkede ezan seslerinin kısılmasını ve cami sayısının azaltılması yönünde canlı yayında talepte bulundu.

"SES KORKUNÇ"

MBC televizyonunda deÄŸerlendirmelerde bulunan Suudi gazeteci Muhammed el Suheymi, birkaç dakikalık deÄŸerlendirmesinde inanılmaz potlar kırdı. Adeta içlerindeki sapkınlığı dışa vuran Suudi gazeteci, önce ülkedeki ezanların sesi kısılsın, mikrofon ile ezan okunmaması konusunda fetva ile yasak çıkartılsın diyen Suudi gazeteci, ezan sesinin korkunç olduÄŸunu belirtti.

Suudi gazeteci ezanların sesinin kısılmasını istedi

 

"CAMÄ° SAYISI AZALTILSIN"

Suheymi'nin skandal ifadeleri bununla da sınırlı kalmadı. Canlı yayında Hz. Muhammed'in camii konusundaki görüşlerini bahane ederek ülkede çok sayıda camii olduğunu ve bu camiilerin bir kısmının yıkılması, azaltılması yönünde çağrıda bulundu.

Ezan ve camii konuusunda Suudi gazetecinin çağrısına ilişkin resmi makamlardan henüz bir açıklama gelmezken, ortaya atılan bu fikirler Suudilerin ılımlı İslam konusunu ne denli saptırdıklarını ortaya koydu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.