Sosyal Medya

Genel

Öğretmenler öğrenci oldu

Öğrencilerine verdikleri eğitimi çeşitlendirmek ve yeni eğitim ihtiyaçlarını karşılayabilmek isteyen öğretmenler, geliştirdikleri projeyle örnek bir uygulamaya imza attılar.



Ankara’nın Etimesgut Ä°lçesinde bulunan Åžehit Erdem Ertan Ä°mam Hatip Ortaokulu öğretmenleri, Ankara Kalkınma Ajansı’ndan aldıkları destekle öğrencilerinin; Ä°rade Kontrolünü Artırma eÄŸitimi aldılar.

Okul öğretmenleri, günümüzün deÄŸiÅŸen eÄŸitim ihtiyaçlarına karşılık verebilmek ve mesleki yeterliliklerini artırmak için bir proje geliÅŸtirdiler. Proje, Ankara Kalkınma Ajansının Teknik Destek Programına kabul edildi. 

Öğretmenler, normal şartlarda belli bir maliyet karşılığında alınabilecek eğitimi, proje kapsamında alarak, devletin sağlamış olduğu geniş imkânlardan yararlanmanın güzel bir örneğini sergilediler.

Öğretmenler, öğrendikleri bilgilerini öğrencileriyle paylaşmanın heyecanını yaşadılar

Ankara Kalkınma Ajansı, mali ve teknik olarak destekledikleri projelerle, yerel ve bölgesel kalkınmayı amaçlayan projelere öncelik veriyor. Ajansın teknik desteÄŸinden yararlanmak isteyen öğretmenler; “EÄŸitimde Yükselen Kalite: Öğrencilerde Ä°rade Kontrolünü Artırmaya Yönelik EÄŸitici EÄŸitimleri” konulu projeleri ile Ajans’a baÅŸvurdular.

Projenin onaylanması üzerine aldıkları teknik destek ile özel bir Psikolojik Danışma Merkezinden okullarına gelen alanında uzman danışmanlardan eÄŸitim aldılar. 10-11 Åžubat 2018 tarihlerinde “Ä°rade Kontrolünü Artırma” konusunda öğrendikleri yeni yöntemlerle donanımlarını artıran öğretmenler, eÄŸitimler sonunda sertifikalarını aldılar. Verimli ve eÄŸlenceli bir ÅŸekilde tamamlanan eÄŸitimler sonunda öğretmenler mutlu ayrıldıklarını ve öğrendikleri bilgileri bir an önce öğrencileri için harekete geçirmek istediklerini belirttiler.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.