Sosyal Medya

Güncel

Çocuklarınızı bu tiplerden koruyun! Mahkeme serbest bıraktı!

Antalya'da 14 yaşındaki bir kızın dövülmesine ilişkin görüntülerin sosyal medyada yer alması üzerine gözaltına alınan 5 kişi adli kontrol şartıyla salıverildi.



Antalya'nın MuratpaÅŸa ilçesinde 14 Ocak tarihinde yaÅŸanan olayda, birbirlerini tanıyan Ä°.Y.A. ile N.Ö, henüz belirlenemeyen sebeple tartıştı. Ä°ddiaya göre Ä°.Y.A., sosyal medya üzerinden N.Ö.’nün fotoÄŸrafını paylaÅŸtı. FotoÄŸrafını gören N.Ö. de durumu annesi A.K. ile yakınları D.Ö. (19) ve A.C.’ye (18) anlattı. Bunun üzerine 14 yaÅŸlarındaki Ä°.Y.A. eve davet edildi.

Kızının resminin paylaşılmasına sinirlenen anne A.K., eve gelen genç kıza hakaret ederek tekme tokat dövmeye başladı. Genç kız tartıştığı N.Ö. ve evdeki şahıslardan A.C. tarafından da tartaklanırken o anları ise D.Ö. isimli şahıs cep telefonuyla kaydederek sosyal medya üzerinden canlı yayınladı.

SERBEST BIRAKILDILAR 

Görüntüleri ihbar kabul eden Antalya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Åžube Müdürlüğü ve Gasp Büro AmirliÄŸi ekipleri, önce olayın yaÅŸandığı yeri tespit etti. AsayiÅŸ Åžube Müdürlüğü Gasp Büro AmirliÄŸi ekiplerince 14 yaşındaki Ä°.Y.A'yı dövdüğü iddiasıyla N.Ö, annesi A.K. ve arkadaÅŸları D.Ö, E.Y.K. ve A.D. dün gözaltına alındı. Gözaltına alınan 5 zanlı, emniyetteki iÅŸlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. 

Zanlılardan D.Ö, savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı. "Hürriyeti yoksun kılma" ve "darp" suçlamalarıyla mahkemeye çıkarılan anne A.K. ve kızı N.Ö. ile A.D. ve E.Y.K. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.