Sosyal Medya

Güncel

Erdoğan'ın açıklamalarına Rahşan Ecevit'ten cevap geldi

Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarıyla başlayan Bülent Ecevit tartışmasına eşi Rahşan Ecevit'ten cevap geldi.



Eski baÅŸbakanlardan Bülent Ecevit'in eÅŸi RahÅŸan Ecevit, CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'ın Bülent Ecevit hakkındaki sözlerine cevap verdi. RahÅŸan Ecevityaptığı yazılı açıklamada, “Türkiye’nin ulusal çıkarları söz konusu olduÄŸunda özellikle Amerika ile haÅŸhaÅŸ konusunda yahut Kıbrıs ve Ege konularında damga vurmuÅŸ Ecevit günlük siyasi polemiklere malzeme yapılma saygısızlığını hak etmeyecek izler bırakmıştır. Bu tip gereksiz polemiklerin toplumda farklı bir algı yaratma amacıyla yapılmış olduÄŸu kaygısıyla kamuoyuna bir açıklama yapma ihtiyacı duydum” ifadelerini kullandı.

'EL PENÇE DİVAN DURUYOR' DEMİŞTİ

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan valilere hitaben yaptığı toplantıda Bülent Ecevithakkında 'Ana muhalefetin başındaki adamın geçmiÅŸine baktığın zaman, zaten bunlar Amerika'daki liderlerin, afedersin lider poposunu tırabzana dayıyor, o da karşısında el pençe divan duruyor. Bu dönemler geride kaldı, böyle bir Türkiye yok artık. Her yerde karşımızdaki neyse, biz de oyuz. Öyle el pençe duran bir Türkiye yok. Bunu herkes görecek, bilecek, buna göre konuÅŸacak. EÄŸer siz ÅŸahsiyetinizden taviz verir hale geldiÄŸiniz zaman, sizin sırtınızda daha çok boza piÅŸirirler. Dik duruÅŸ, bizim için önemli' demiÅŸti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.