Sosyal Medya

Güncel

'Melih Gökçek personelle vedalaştı!'

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in, Ankara'da katıldığı bir programda birlikte çalıştığı personelle vedalaştığı iddia edildi.



Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in, katıldığı bir toplantıda aralarında belediye çalışanlarının da bulunduğu bir grup ile Ankara'da bir otelde vedalaştığı iddia edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın istifasını istediği söylenen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in katıldığı bir toplantıda aralarında belediye çalışanlarının da bulunduğu bir grup ile Ankara'da bir otelde vedalaştığı, masalarda veda konuşmaları yapıldığı bildirildi.

Birgün'de yer alan habere göre, Gökçek'in yerine geçecek isim olarak ise eski Sincan Belediye BaÅŸkanı Mustafa Tuna'nın konuÅŸulduÄŸu iddialar arasında.

YARKADAÅž: GECE UZUN OLACAK

CHP'li vekil Barış Yarkadaş ise Twitter hesabından Gökçek'le ilgili ortaya atılan iddiaları kuvvetlendiren bir açıklama yaptı.

Melih Gökçek, bu gece herkesin beklediği kararı birlikte çalıştığı personeline açıklayabilir... Gece uzun olacak...

​YarkadaÅŸ, ''Melih Gökçek, bu gece herkesin beklediÄŸi kararı birlikte çalıştığı personeline açıklayabilir… Gece uzun olacak…'' paylaşımında bulundu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.