Sosyal Medya

Coğrafyamız

Bab'ta terör örgütü PKK/PYD karşıtı gösteri

Suriye'nin Halep kentine bağlı muhaliflerin kontrolündeki Bab ilçesinin Bizza beldesinde, terör örgütü PKK/PYD karşıtı gösteri düzenlendi.



Terör örgütü PKK/PYD karşıtı sloganlar atan göstericiler, ''PYD, yaptığın eylemleri tarih kaydediyor'', "Çocuk katili PYD'' ve "Hain, Åžeytan PYD'' yazılı dövizler taşıdı.

Gösteriye katılan Abud Naif yaptığı açıklamada, ''Bu gösteriye katılma amacımız, devrime ihanet eden PYD'ye karşıdır. PYD devrime ihanet ederek Arap topraklarını iÅŸgal etti.'' dedi.

"SURİYE'NİN BÖLÜNMESİNE KARŞIYIZ"

Ä°lçe merkezine gelerek göstericilere destek veren Åžemar aÅŸireti lideri Hasan Hüseyin de''Biz Suriye'nin bölünmesine karşı olduÄŸumuz için ÅŸimdi buradayız. Bir de Suriye'yi bölmeye çalışan PYD'nin eylemlerine karşıyız.'' diye konuÅŸtu.

Bab'ta terör örgütü PKK/PYD karşıtı gösteri

Özgür Suriye polisi, göstericilerin emniyeti için geniş güvenlik önlemleri aldı.

Halep'in kuzeyindeki muhaliflerin kontrolünde yer alan Mare, Azez, Cerablus ve Bab'te her cuma namazından sonra terör örgütü PKK/PYD karşıtı gösteriler düzenleniyor.

Bab'ta terör örgütü PKK/PYD karşıtı gösteri

Söz konusu ilçelerde bulunanlar ve toprakları PKK/PYD'nin işgali altındaki Tel Rıfat ilçesi sakinleri, ilçelerinin geri alınması için düzenlenen gösterilere destek veriyor.

Bab'ta terör örgütü PKK/PYD karşıtı gösteri

Ä°ÅŸgal ettiÄŸi Halep'in Tel Rıfat ilçesinden sık sık muhaliflerin kontrolündeki Mare ile Azez'e saldırı düzenleyen PKK/PYD'nin, geçen hafta Mare'ye düzenlediÄŸi saldırıda 3 sivil ölmüş, 6 sivil yaralanmıştı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.