Sosyal Medya

Güncel

Cinnet getirip çocuklarını öldüren babadan kan donduran ifade

Üsküdar’da cinnet getirerek 2 çocuğunu öldüren 1 çocuğunu da yaralayan şahsın ifadesinde, eşinin kendisini aldattığını ve çocuklarını da kendisinden olmadığını düşündüğü için öldürdüğünü söylediği ortaya çıktı.



 
Ä°ddiaya göre, Yavuztürk Mahallesi’nde evinde cinnet getiren Arslan G. isimli baba, bıçak kullanarak oÄŸulları Ahmet ve Onur G.’yi öldürmüş, diÄŸer oÄŸlu Orçun G. ise ağır yaralanmıştı. Olayın ardından kayıplara karışan babaya telefonla ulaÅŸan polis ekipleri, teslim olması konusunda çaÄŸrı yapmış, ancak katil baba teslim olmamıştı. Cinnet getirip dehÅŸet saçan babayı yakalamak için çalışma baÅŸlatan polis, ÅŸahsı Kadıköy ilçesinde yakalamıştı.
 
“EÅŸim beni senelerdir aldatıyor, çocuklar benden deÄŸil diye öldürdüm”
 
Yakalandıktan sonra Gayrettepe’de bulunan AsayiÅŸ Åžube Müdürlüğü’ne getirilen Arslan G.’nin verdiÄŸi ilk ifade ortaya çıktı. Åžahıs cinayeti itiraf ederken, cinnet geçirmesinin nedenini de kan donduran bir iddiayla açıkladı. Arslan G.’nin ilk sorgusunda, “Senelerdir eÅŸimin beni aldattığını şüphesini yaşıyordum. Bazı akrabalarım ve arkadaÅŸlarım da çocukların bana benzemediÄŸini söylüyordu. Ben de çocukların bana benzemediÄŸini, benden olmadığını düşünüyorum. EÅŸim beni senelerdir aldatıyor diye düşündüm ve çocukları öldürmek istedim” dediÄŸini öğrenildi.
 
Olayla ilgili soruÅŸturma devam ediyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.