Sosyal Medya

Güncel

'Cem Küçük'ün arkasında ROK var'

Referandumun ardından Cem Küçük'ün sözleriyle başlayan tartışma sürüyor. Fatih Tezcan, "Cem Küçük'ün arkasında Rasim Ozan Kütahyalı vardı, o konuşturuyor o yazdırıyordu. Bu zaten bizim başka bir konudan anladığımız bir durumdu" dedi.



Cem Küçük'ün "AK Parti'nin radikal İslamcılarla, Mavi Marmara'daki manyak tiplerle yolunu ayırması lazım" sözleri sonrası büyüyen kavgaya ilişkin sosyal medyadan açıklamalar yapan Fatih Tezcan, Küçük'ün arkasında Rasim Ozan Kütahyalı'nın bulunduğunu ileri sürdü.
 
'ADNAN OKTAR'A KOMÅžU OLMAK İÇİN…'
 
Tezcan'ın Küçük ve Kütahyalı iddialarının bir bölümü şöyle:
 
"Cem Küçük'ün arkasında Rasim Ozan Kütahyalı vardı, o konuşturuyor o yazdırıyordu. Bu zaten bizim başka bir konudan anladığımız bir durumdu. Adnan Oktar'cı Cem Küçük'ü kullanan Rasim Ozan Kütahyalı neden Çengelköy'de Adnan Oktar'a 100 m. mesafedeki yalı dairesini tercih etmişti? Adnan Oktar'cı Cem Küçük'ü kullanan Rasim Ozan, Adnan Oktar'a komşu olmak için yalı alabilir ama ya bu yalının parası da Bank Asya'dan ise?!"
 
'FETHULLAH GÃœLEN'E HOCAMIZ DÄ°YEN 3 Ä°SÄ°M'
 
Cem Küçük'ün Fethullah Gülen cemaatinden geldiğini ileri süren Tezcan, iddialarını şöyle sürdürdü:
 
"F.Gülen'e Hocamız diyen 3 isim: Adnan Oktar ROK ve Cem Küçük. Bugün 3'ü de F.Gülen gibi "TÜRKİYE-İSRAİL DOSTTUR" diyor. Bu nasıl iştir? Fethullahçılar'ın Üni'de Amerikancılık okuttuğu Cem Küçük, çıkınca Fethullah'ın emir aldığı G.Füller'in kitaplarını çeviriyor. Bu ne iş? Cem Küçük sadece çevirmenlik yapmıyor 15 Temmuz'un mimarı G.Füller'e! Aynı zamanda yayın yönetmenliği de yapıyor. Hem de Aralık 2013'te! 2013'te Cem Küçük Füller'in fikirlerini Türkiye'ye taşırken ROK da "Hocaefendiyle Başbakan'ın arasını açıyor" diye bana saldırıyordu. Ne iş? Erdoğan 2013'te FETÖ Dershaneleri'ni kapatırken ROK ve Cem Küçük maalesef hala 'Hocaefendi' diyorlardı. Biz 'deli' veya 'saatli bomba'ydık."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.