Sosyal Medya

Güncel

Adana'da polis provokasyonu: 'O eşarpı çıkart'

Adana Furkan Vakfı’nın basın açıklaması için yaptığı çağrı nedeniyle toplanan binlerce sivil vatandaş, polisin sert müdahalesiyle karşılaştı.



Adana'da 'kutlu doğum' programı nedeniyle toplanan kalabalığa sert müdahale bulunan polisin aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu vatandaşların can güvenliğini tehlikeye attığı görüldü.
 
Asya'nın Sesi'nin haberine göre; dini duyguları nedeniyle Adana’daki basın açıklamasına katılmak için toplanan kalabalığı geliÅŸigüzel hedef alan polis memurlarından birinin hali hazırda kelepçelenmiÅŸ bir vatandaÅŸa tekme ve yumrukla saldırdığı gözlendi.
 
Adana’da yaÅŸanan olaylar arasındaki en rahatsız edici olanı ise bir polis memurunun tesettürlü bir bayanın başörtüsüne saldırıda bulunması oldu. Amatör kameralara yansıyan olayda polisin 'mütesettir' kadınlara biber gazı ile müdahale ettiÄŸi ve ‘o başörtüsünü çıkar, çıkar’ diye bağırdığı görülüyor. 
 
YaÅŸanan olayların, yazar Cem Küçük’ün, ErdoÄŸan'ın AK Parti'nin başına geri döndükten sonra "radikal Ä°slamcılarla ve Mavi Marmara'daki ‘manyak’ tiplerle" yolunu ayırması gerektiÄŸi yönündeki söylemlerinin peÅŸi sıra yaÅŸanması da dikkat çekti.
 
 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.