Sosyal Medya

Güncel

BBP lideri Destici: İdam artık gelsin!

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Bu idam artık gelsin. Milletimiz, meydanlar, halkımız, şehitlerimizin aileleri idamı istiyor. Bu devletin varlığına, ülkenin bütünlüğüne, milletin istiklalini ve istikbalini evlatlarımızın canına kast eden bu hainler için idam artık gelsin ve Allah'ın izniyle de gelecek" dedi.



Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel BaÅŸkanı Mustafa Destici, TES-Ä°Åž Kongre Salonu'nda, partisinin düzenlediÄŸi 'Genel Ä°stiÅŸare Toplantısı'nda yaptığı konuÅŸmada, CHP'nin referandum sonuçlarıyla ilgili yargıya baÅŸvurmasını eleÅŸtirdi. Destici, "Benim muhalefet partisi genel baÅŸkanına, yöneticilerine çaÄŸrım ÅŸudur. 16 Nisan'da millet 'Evet' kararı vermiÅŸtir. Size düşen de artık mahkeme kapılarında milletin 'Evet' kararına karşı direnmekten ya da bu kararı itibarsızlaÅŸtırmaktan vazgeçmektir" açıklamasında bulundu. 
 
CHP'YE ELEÅžTÄ°RÄ°
CHP'nin, Avrupa Birliği'nin (AB) Türkiye karşıtı olduğunu savunduğu bazı üye ülkelerin temsilcileriyle iş birliği yaptığını ileri süren Destici, "Artık milletle işbirliği yapın. Milletin kararını alın başınızın üstüne koyun. Millet kararını vermiştir. 'Evet' kararını zorlamanın kimseye bir faydası yoktur. Hele ki milleti sokağa dökmeye çağırmak, milleti kamplaştırma, karıştırma ve çatıştırma çağrılarında bulunmak kabul edilemez. Ülkemiz için en büyük tehlike PKK'dır. Daha sonra ikinci tehlikede milletin arasına sokulacak nifak ve fitne tohumlarıdır. Türkiye düşmanları, millet düşmanları bunu arzu etmektedir. Onun için uyanın ve kendinize gelin. Bu oyunlara alet olmayın. Emperyalist küresel güçlerin onların içerideki işbirlikçilerinin tezgahlarında da prim vermeyin. Elbirliğiyle ülkemize ve milletimize kalkındıralım birliğine ve beraberliğine katkı sağlıyor varsa bir yanlış düzeltilir. Ama demokrasi, ama hukuk içerisinde elbirliğiyle düzeltilir. Başka yerlerde çözüm aramayalım" diye konuştu.
 
İDAM ÇAĞRISI
 
Şırnak'ta PKK'nın düzenlediÄŸi saldırıda ÅŸehit düşen Piyade ÃœsteÄŸmen Muhammet Ä°smail Kaya'nın cenaze törenine katıldığını ve ÅŸehidin babasının kendisine 'BaÅŸkanım yeter artık idam gelsin' dediÄŸini söyleyen Destici, ÅŸunları kaydetti: "Bu idam artık gelsin. Milletimiz, meydanlar, halkımız, ÅŸehitlerimizin aileleri idamı istiyor. Bu devletin varlığına, ülkenin bütünlüğüne, milletin istiklalini ve istikbalini evlatlarımızın canına kast eden bu hainler için idam artık gelsin ve Allah'ın izniyle de gelecek" 
 
Ä°ÅŸsizlik rakamlarının belki de cumhuriyet tarihinin en yüksek seviyelerini gördüğüne de deÄŸinen Destici, şöyle devam etti: "Resmi rakamlarda yüzde 13, ama gayri resmi rakamlarda yüzde yirmiye varan iÅŸsizlik var. Genç nüfusta bunun yüzde 30'ları gördüğünü görüyoruz. Toplumsal barışı ve güvenliÄŸimiz için istihdam artırıcı tedbirlerin acilen alınması ve bu iÅŸsizlik belasından milletimizin bir an önce kurtulması ve mutlaka ama mutlaka iÅŸ sahibi yapılması gerekiyor" 
 
23 NÄ°SAN MESAJI
 
BBP lideri Destici, ayrıca 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda ise "EgemenliÄŸimizin; paylaşılamaz, vazgeçilemez, devir ve temlik edilemez bir deÄŸer olduÄŸunun altını çizmek istiyorum 16 Nisan da Halkoylaması ile kabul edilen Partili CumhurbaÅŸkanlığı Hükümet Sistemi ile yürütmede istikrar saÄŸlanmıştır. Åžimdi sıra Siyasi Partiler Yasası ve Seçim Kanunu demokratikleÅŸtirerek temelde adaletin tam olarak saÄŸlamak olmalıdır" dedi. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.