Sosyal Medya

Güncel

İbrahim Karagül: Yakında Avrupa'da çok büyük bir terör saldırısı olabilir

Yeni Şafak gazetesi Genel Yayın yönetmeni İbrahim Karagül, Londra'daki terör saldırısını hatırlatıp “Yakında Avrupa'da çok büyük bir terör saldırısı olabilir”dedi.



Daha önce Almanya'dan Avusturya'ya kadar yüzden fazla evi kundaklayanlar yeniden sokaklara sürülüyor. Benzer hareketler, taÅŸkınlıklara Avrupa genelinde tanık olabiliriz. Bu tehditlerden, saldırılardan doÄŸrudan o devletler, hükümetler sorumlu olacaktır” diyen Karagül.

Her gün bir ülke, Türkiye'ye kin kusuyor. Bir gün Almanya, diÄŸer gün Avusturya, hemen arkasından Hollanda, Belçika ve liste uzayıp gidiyor” diyerek şöyle devam etti:

“YAKINDA AVRUPA'DA ÇOK BÃœYÃœK BÄ°R TERÖR SALDIRISI OLABÄ°LÄ°R”

“Bir zamanlar Ä°slam'ı ve Müslümanları küresel ölçekte tehdit ilan ederek, yeni bir dünya düzeni inÅŸa etmeye giriÅŸenler, ÅŸimdilerde ‘Türk düşmanlığı' üzerinden bir baÅŸka küresel operasyona hazırlanıyor. Dikkat edin; bir süredir Avrupa genelinde terör saldırıları yapılıyor. Fransa'da birkaç saldırı oldu. Önceki gün Ä°ngiltere'nin BaÅŸkenti Londra'da terör saldırısı oldu. Yakında Almanya'da, Belçika'da ya da baÅŸka ülkelerde benzer saldırılar olabilir. Bütün bunlar terör saldırısıdır. Bu saldırıları açıkça kınıyoruz. Ama bunlar aynı zamanda birer istihbarat operasyonudur. Okumalarımız doÄŸruysa, yakında baÅŸka Avrupa ülkelerinde de benzer saldırılar olacak demektir. Ama asıl dikkat etmemiz gereken ÅŸey, yakında Avrupa'da çok büyük bir terör saldırısı olabilir. EÄŸer olursa, bu tam bir istihbarat operasyonudur.”

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.