Sosyal Medya

Kürsü

Abdurrahman Dilipak: Savaş başlıyor,iş başa düştü.

Aşağıda anlatacaklarım can sıkıcı. Hemen belirteyim ki, geleceği yalnızca Allah bilir. Ayrıca bize şer gibi gelen şeylerde Allah hayır da murat etmiştir.. Anlatacaklarım onların hesapları, planları ile ilgili. Şüphesiz bizim bilmediğimiz başka planları, aramıza sızmış ajanları da vardır. Ben sadece dikkatli ve tedbirli olalım sadedinde bir hatırlatmada bulunuyorum. Yoksa son anda bu planları da değiştirilebilir. Ya da 15 Temmuz’da olduğu gibi tersyüz de olabilir.



Günlerdir Ömer Turan yazıyor, en son Ergün Diler de yazdı.. Yeni bir dünya savaşının eÅŸiÄŸindeyiz. Bu iddiayı biraz abartılı bulabilirsiniz ama, dikkat! SoÄŸuk savaÅŸ 1947’de baÅŸladı ve 1991’de bitti. 1990’da Margaret Thatcher Ä°skoçya’daki NATO toplantısında açık açık söyledi: “Tehlikenin rengi artık Kızıl deÄŸil YeÅŸildir ve Radikal Ä°slamdır..”
 
AÅŸağıda anlatacaklarım can sıkıcı. Hemen belirteyim ki, geleceÄŸi yalnızca Allah bilir. Ayrıca bize ÅŸer gibi gelen ÅŸeylerde Allah hayır da murat etmiÅŸtir.. Anlatacaklarım onların hesapları, planları ile ilgili. Şüphesiz bizim bilmediÄŸimiz baÅŸka planları, aramıza sızmış ajanları da vardır. Ben sadece dikkatli ve tedbirli olalım sadedinde bir hatırlatmada bulunuyorum. Yoksa son anda bu planları da deÄŸiÅŸtirilebilir. Ya da 15 Temmuz’da olduÄŸu gibi tersyüz de olabilir.
 
Kafanıza yatmadı ise “Komplo teorisi” der geçersiniz.
 
FETÖ de BÇG de bu konseptin ürünü idi. BÇG ile ölümü gösterip, FETÖ ile hastalığa razı edeceklerdi. Sevr’i gösterip, Lozan’a razı ettikleri gibi..
 
Ä°slam’a karşı soÄŸuk savaşıniÅŸaret fiÅŸeÄŸi,Ä°ngiltere tarafından NATO üzerinden 1990 yılında ateÅŸlendi.
 
2000 yılında Türkiye’de iktidarı ele geçirmiÅŸ olacaklardı. Ardından Irak iÅŸgal edilmiÅŸ olacak, BOP üzerinden ilk etapta 22 ülkenin sınır, rejim ve iktidar yapıları deÄŸiÅŸtirilecekti. BOP’un iÅŸaret fiÅŸeÄŸini ABD’den Beyazsaray’ın  Güvenlik Danışmanı Condoleezza Rice 7 AÄŸustos 2003’de ateÅŸledi. 7 AÄŸustos’taki Washington Post’da Rice, OrtadoÄŸu’yu dönüştürmek için bölgeyi “dönüşüm yurdu”nun merkezi yapacaklarını söylüyordu.. Fas’tan Basra körfezine kadar, bugün “Arap baharı” diye baÅŸlatılan iç çatışmaların yaÅŸandığı coÄŸrafyadan söz ediyoruz. Husiler, HaÅŸdi Åžabiler, DAEÅž,PYD durup dururken çıkmadı ortaya!
 
Dönüşümün planlayıcısı  ABD’nin 43. BaÅŸkanı George W. Bush’tu. Proje görünürde Ä°slam ülkelerine demokrasi ihracını öngörüyordu. Bunun için “Ä°slam and Democracy Fondation” isimli, başında Cezayirli bir ailenin bulunduÄŸu bir hareket de baÅŸlatılmıştı.
 
BOP’un asıl adı, “GeliÅŸtirilmiÅŸ OrtadoÄŸu ve Kuzey Afrika Bölgesi ile Müşterek bir Gelecek ve GeliÅŸmeiçin Ortaklık Ä°nisiyatifi”dir.
 
Senaryoya göre OrtadoÄŸu’nun barışçı yollarla ele geçirilmesi ve dönüştürülmesi, Ä°srail’in varlık ve güvenliÄŸinin garanti altına alınması, enerji kaynak ve koridorunun güvence altına alınması, Ä°slam dünyasının Çin, Hindistan, Rusya ve Afrika’dan uzak tutulması ve batı ile baÄŸların güçlendirilmesi ve Radikal Ä°slam’ın önlenmesi..
 
15 Temmuz bu projenin hayata geçirilmesinde nihai bir hamle idi, başarısız oldu. Şimdi derin devlet ve derin NATO yeniden harekete geçmeye hazırlanıyor..
 
Projenin paydaÅŸları belli. ABD, Ä°ngiltere, Ä°srail ve Vatikan. Almanya operasyon merkezi.. Destek ülkeleri olarak, Hollanda da iÅŸin içinde olacak, Yunanistan da, Bulgaristan da.. Yine destek alınacak ülkeler Irak, Suriye ve Ermenistan.. Irak ve Suriye’deki örgütlerden destek alacaklar. Ä°ran’ı ve Irak yönetimini bir ÅŸekilde kullanmayı deneyebilirler.
 
Ä°slam’a karşı Haçlı Ä°ttifakının soÄŸuk savaşını 1990’da Ä°ngiltere NATO toplantısında Thatcher baÅŸlattı. 2003’de ABD baÅŸkanı Bush nöbeti devraldı. Rice savaşın baÅŸladığını ilan etti. BOP 8-10 Temmuz 2004’deki D8 toplantısında  kararlaÅŸtırıldı ve nihai bildiride bu konu “Gelecek Forumu” adı ile onaylandı. Ä°lk operasyon Türkiye, Ä°talya ve Yemen’de gerçekleÅŸtirilecekti. 28-29 Haziran 2004’de Ä°stanbul’da yapılan NATO zirvesinde bu konu tekrar ele alındı. Pakistan Projeye kendini açtığı için ambargo kaldırıldı. Ãœrdün ve Tunus’ta ortaklık ofisleri açıldı. Suriye, Ä°ran, Afganistan ve Libya ile doÄŸrudan, ya da STK’lar üzerinden dolaylı temaslar saÄŸlandı.. Ä°ÅŸin içinde CIA / RAND da vardı tabii ki. Fuller aynı yıl “Sivil ve Demokratik Ä°slam: Ortak Kaynaklar ve Stratejiler” baÅŸlığı ile yayınladığı uygulamada, Kemalizm ve  Türkiye’deki laiklik uygulamalarını eleÅŸtiriyordu.
 
15 Temmuz başarısız olunca, önce ne yapacaklarını şaşırdılar, şimdi ise yeni bir planı devreye sokuyorlar.. Bu işin içindekiler arasında görüş birliği olmasa da, kaybedecek zamanları olmadığı gerekçesi ile derin güçler olaya doğrudan el koydular..
 
Arkadaşların sözünü ettiği ve onları kaygılandıran durum bu olsa gerek.. Önce referandumdan hayır çıksın istiyorlardı, o olmayınca, yeni bir planı devreye sokuyorlar..
 
Åžimdi, hemen referandum öncesi, bir yandan referandum sonucunu lehlerine yani olumsuz yönde etkileyecek her yolu deneyecekler. Ama öfkeleri akıllarından büyük olduÄŸu için keskin sirke hesabı kendi küplerine zarar veriyorlar.. Terör ve nokta hedeflere yönelik saldırılar gerçekleÅŸtirebilirler.. Referandumu engellemeye, sonucu tartışmalı hale getirecek her yolu deneyebilirler.. Referandum yapılıp, ErdoÄŸan’ın elini güçlendirecek bir sonuç çıksa bile bu yoldan vazgeçmeyecekler. O zaman onlara göre geriye tek seçenek kalıyor: “Medeniyetlerarası savaÅŸ”.
 
Bana kalırsa Rockefeller’i bu dünya derin devletinin dağınıklığı, çözümsüzlüğü öldürdü. Adam 200 yaşına kadar yaÅŸamayı düşünüyordu. Türkiye’nin derdi, onu da gerdi.. 15 Temmuz’daki baÅŸarısızlık onu canından etti. Rothschild her ay birkaç defa Rockefeller’le bir araya geliyordu. Trump, Merkel ya da ABD, Ä°ngiltere, Rusya krizi hepsi buradan kaynaklanıyor.. PEGÄ°DA, Wilders, Le Pen, hepsi Avrupa’yı haçlı ruhu ile birleÅŸtirmek ve ırkçı refleksleri güçlendirerek batıyı Ä°slam dünyasına karşı savaÅŸa hazırlamak için bir plan olabilir mi?
 
Demem o ki soğuk savaş başlayalı yıllar oldu. Şimdi savaş ısınmaya başladı..
 
Bu mesele FETÖ-BÇG meselesi değil. İş daha derin.. Şimdi cephede piyonlar değil, patronlar var.. Kötü bir şekilde deşifre oldular ve suçüstü oldular.. Kaçacak yerleri de yok. Hesaplaşma başlıyor. Kaybederlerse; ki, bu bize bağlı, bu kapitalizmin ve siyonizmin sonu olacak.
 
Savaşın bu evresinde karşınızda sadece FETÖ yok, bunu bilesiniz. ABD, Ä°srail, Ä°ngiltere, Almanya, Vatikan, Tapınakçılar, Localar.. Alman’ı, Fransız’ı, Ä°talyan’ı, NATO’su ile irtibatlı kim varsa, sağı-solu, ılımlısı-radikali, laiki-Ä°slamcısı hepsini cepheye sürecekler. Merkeze baÄŸlı kim varsa BÇG-FETÖ hepsi birlik olacak.
 
BND (Alman istihbaratını) şefi o çıkışı, niçin yaptı anlamak zor. Adam şecaat arz edeyim derken resmen suçunu ikrar etti sanki. Suçüstü oldu.
 
Zorlu bir süreç baÅŸlıyor. Ä°ÅŸ baÅŸa düştü. Millet göreve. 15 Temmuz’un kahramanları yeniden nöbete. Biz de bu günü bekliyorduk, FETÖ’cüler de.. İçimizdeki hainler ve münafıklar için karar saati. Bizi gören duyan bilen, hüküm sahibi, kadir- mutlak bir Allahımız var. Mekerallahu! Görelim Mevlam neyler.. Selâm ve dua ile.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.