Sosyal Medya

Güncel

Hande Fırat "Karargah rahatsız" manşetinin ardından ilk kez konuştu!

Hürriyet gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat, kendi imzasıyla gazetenin cumartesi günkü nüshasında 'Karargâh rahatsız' başlığıyla yayımlanan haberine getirilen eleştirilere dair açıklamada bulundu.



Genelkurmay BaÅŸkanlığı'nın rahatsız olduÄŸu 7 konu manÅŸeti ile gündeme gelen Hande Fırat, bu sabah katıldığı CNN Türk canlı yayınında açıklamalarda bulundu. Fırat, “Haberlerin içeriÄŸini A’dan Z’ye okumuyoruz maalesef” diyerek, eleÅŸtirilerin haberin içeriÄŸi bilinmeden yöneltildiÄŸini savundu.

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ın TSK’nın siyasetin içine çekilmemesi gerektiÄŸi açıklamasının da haberin içeriÄŸiyle uyuÅŸtuÄŸunu söyleyen Fırat, “ÇeÅŸitli tartışmalar çıktı haberi okumadan baÅŸlatılan tartışmalar. Biz Hürriyet olarak kurumsal açıklamayı yaptık. Milli Savunma Bakanının da yanıtı eleÅŸtirilere yönelik. Haberin de ayrıntısı okunmadığı bunlar söylendi. Biz sorduk onlar da yanıtladılar. Haber bundan ibarettir” dedi.

Fırat, ‘demokrasinin yanında oldukları’nın da altını çizdi: “Dün olduÄŸu gibi demokrasiye nasıl sahip çıktıysak, sonuna kadar demokrasiye sahip çıkacağız.”

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.