Sosyal Medya

Bilim Teknoloji

Ä°ÅŸte yenilenen Nokia 3310'la ilgili detaylar

Nokia'nın efsane telefonu 3310'a ait detaylar ortaya çıkmaya başladı. MWC 2017 fuarında tanıtılması beklenen cihazın özelliklerine bakıldığında tam bir akıllı cihaz olarak karşımıza çıkmayacağı görünüyor. Ayrıca Android işletim sistemi kullanacağı belirtilen cihazın, birçok renk seçeneğiyle geleceği tahmin ediliyor.



Teknoloji dünyasının yıldızı Nokia 3310, 2000'li yılların başında satış rekorları kırarak tüm dünyaya damgasını vurmuştu. Sonrasında çıkan akıllı telefonlarla popülerliğini yitiren cihaz, yeniden güncellenerek eski şaşalı dönemine kavuşmayı hedefliyor.
Bildiğiniz gibi zamanın fenomen cihazının yeniden tasarlanacağı ve piyasaya sürüleceği müjdesi verilmişti. Şimdi ise bu efsane telefona ait ayrıntılar bir bir ortaya çıkmaya başladı.
 
Geçtiğimiz hafta HMD Global, yakında gerçekleşecek olan MWC 2017 fuarında üç farklı cihazın görücüye çıkacağını açıklamıştı. Bu cihazlardan birinin yenilenmiş 3310 olması bekleniyor. Söz konusu cihazın Android işletim sistemi kullanacağı düşünülüyor. Bununla birlikte kökenini sağdık kalacak cihazın, sadece görselinde ufak değişiklikler yapılması ve inceltilmesi bekleniyor. Ayrıca LCD ekran ve bolca renk seçeneği bulunacak telefonun tuşlarında original 3310'un ki ile aynı yapıya sahip olacak. Yani kısacası yenilenmiş Nokia 3310, aslında tam bir akıllı telefon olmayacak.
Son olarak değiştirilebilir batarya ile karşımızda çıkacak olan efsane cihaz, meraklılarının ilgisini büyük ölçüde çekmiş durumda.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.