Sosyal Medya

Güncel

FETÖ'cülerin başından vurduğu TEM müdürü uyandı! İlk sorusu: Ülkede ne oldu?

15 Temmuz gecesi başından vurulan Terörle Mücadele Daire Başkanı 5 ay komada kaldıktan sonra uyanınca; "Ülkede neler oldu" diye sordu.



15 Temmuz gecesi FETÖ'cüler tarafından Jandarma Genel Komutanlığı'nda başından vurulan Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Daire Başkanı Turgut Aslan, peş peşe gerçekleşen ameliyatlar ve zorlu bir tedavinin ardından mucizevi bir şekilde yaşama tutundu.

15 Temmuz darbe girişiminin yaşandığı gece Jandarma Genel Komutanlığı'na giden Emniyet Genel Müdürlüğü TEM Daire Başkanı Turgut Aslan, emekli edilen eski Jandarma Genel Komutanı Galip Mendi'nin özel kalem müdürü Kurmay Albay Erkan Öktem tarafından başından 2 kurşunla vurulmuştu. Elleri bağlı şekilde yakın mesafeden vurulduktan saatler sonra hastaneye kaldırılan Aslan, aylar süren tedavinin ardından geçtiğimiz günlerde taburcu edildi.

TAMAMEN Ä°YÄ°LEÅžECEK

Gazi Ãœniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde 5 ay yoÄŸun bakımda kalan ve 2 ay da normal tedavisi süren Aslan'ın fizik tedavisi devam ediyor. Yürümede kısmen sıkıntı yaÅŸayan Aslan'ın yakında saÄŸlığına tamamen kavuÅŸacağı kaydedildi. Aslan'ın vurulduktan saatler sonra hastaneye kaldırılmasının ardından baÅŸlayan uzun tedavi sürecinde 5 defa beyin ameliyatı geçirdiÄŸi öğrenildi. Gazi Ãœniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi BaÅŸhekimi Doç. Dr. Ahmet Demircan, Habertürk'e yaptığı açıklamada, "Allah'ın emriyle ve tıbbın yoÄŸun çabasıyla bir mucize yaÅŸandı. Turgut Bey ülkesine ve hayata çok baÄŸlı bir insan. Büyük bir yaÅŸam mücadelesi verdi. Kendisine çok geç müdahale yapılmasına raÄŸmen baÅŸarılı bir tedavi uygulandı. 5 beyin ameliyatı yaptık. Sonuç çok olumlu. Biz bunu bir mucize olarak görüyoruz" dedi.

İLK SÖZLERİ: NELER OLDU?

Aslan'ın yakın çevresi, gözünü açtığı anda ilk olarak dua ettiÄŸini ve daha sonra "Neler oldu?" diye sorduÄŸunu anlattı. Aslan'ın, Türkiye'de FETÖ'cülerin darbeye teÅŸebbüs ettiÄŸinin ve bu yüzden silahlı saldırı sonucu vurulduÄŸunun söylenmesinin ardından, "Herkes ülkemiz için benimle beraber bir kez daha dua etsin" dediÄŸi ifade edildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.