Sosyal Medya

Güncel

ErdoÄŸan Bahreyn'de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak "TUR" ile saat 18.15'te (TSİ) Bahreyn'in başkenti Manama'ya geldi.



Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahreyn Sakhir Askeri Havaalanı'na gelişinde, Bahreyn Kralı Hamad bin İsa Al Halife, Bahreyn Başbakanı Halife bin Salman Al Halife, Bahreyn Veliaht Prensi Salman bin Hamad Al Halife, Bahreyn Dışişleri Bakanı Khalid bin Ahmad Al Halife ile Türkiye'nin Manama Büyükelçisi Hatun Demirer ve büyükelçilik mensuplarınca karşılandı.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile Milli Savunma Bakanı Fikri Işık da Manama'ya geldi.
 
TÖRENLE KARŞILANDI
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bahreyn Kralı Hamad bin İsa Al Halife tarafından resmi törenle karşılandı.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Al Halife, Bahreyn Sakhir Askeri Havaalanı'ndaki karşılamanın ardından aynı araçla resmi karşılama töreni için Sakhir Sarayı'na geldi.
 
Sakhir Sarayı'nda gerçekleşen karşılama töreninde, Erdoğan ve Al Halife'nin yerlerini almalarının ardından, iki ülke milli marşları dinlendi.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahreyn Kralı Al Halife'nin tören kıtasını denetlemesinin ardından baş başa ve heyetler arası görüşmelere geçildi.
 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.