Sosyal Medya

YaÅŸam

İşte Avrasya Tüneli'ni bisikletle geçmenin cezası!

Avrasya Tüneli'nden bisikletle geçen genç gözaltına alındı. Gayrettepe'deki Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne getirilen İ. Ö. adlı gence polisin ikazına uymamak ve trafik kurallarını ihlal ederek güvenliği tehlikeye sokmaktan para cezası kesildi.



Avrasya tünelinden bisikletle geçtikten sonra kaskındaki kamerayla çektiÄŸi görüntüleri sosyal medyada paylaÅŸan bisikletli genç polis tarafından yakalandı. 

Sosyal medyada bir bisikletlinin güvenlik güçlerinin ikazına rağmen hızla Anadolu yakasından Avrupa yönüne doğru Avrasya tüneline girdiği ve yol aldığı görüntülerin yayınlanması üzerine polis harekete geçti. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler bisikletle tünelden geçen 22 yaşındaki İ.Ö.'yü gözaltına aldı.

"BÄ°R DAHA YAPMAM"

Emniyete getirilen İ.Ö., "Yasak olduğunu bilmiyordum. Sosyal medya için videolar çekiyordum. Heyecanıma yenik düştüm. İnternete yükleyince bir anda ses getirdi. Pişmanım. Bir daha da yapmam. Lütfen kurallara uyalım. Zaten polisler beni bilgilendirdi" dedi. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde İ.Ö.'ye "Polisin ikazına uymamak" ve "Trafik işaret ve levhalarına uymamak" suçlarından toplam 294 lira para cezası kesildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.