Sosyal Medya

YaÅŸam

İşte okulların 26 Aralık 2016 Pazartesi günü tatil olduğu iller

Türkiye'nin birçok bölgesinde devam eden kar yağışı nedeniyle tatil haberleri gelmeye devam ediyor. Karaman, Hakkari, Ağrı, Iğdır, Erzincan ve Bitlis'te yoğun kar yağışı nedeniyle okullar tail edildi. İşte okulların 26 Aralık 2016 Pazartesi günü tatil olduğu il ve ilçeler...



Bazı illerimizde yoğun kar yağışları nedeniyle okullar tatil ilan edildi. MEB'in yaptığı açıklamaya göre 26 Aralık Pazartesi günü bir çok ilde okullar tatil edildi. Peki asıl merak uyandıran İstanbul, Ankara, İzmir, Bolu gibi illerde okullar tatil mi? Bu soruların cevabını haberimizin içeriğinde bulabilirsiniz...

KARAMAN

Karaman Valiliği, okulların yarın için tatil edildiğini açıkladı. Valilik tarafından yapılan açıklamada, "Son meteorolojik tahminler ve alınan veriler çerçevesinde önümüzdeki günlerde kar yağışının devam edecek olması nedeniyle İl Hıfzıssıhha Kurul Kararıyla ilimiz genelindeki tüm okullarımız 26 Aralık 2016 Pazartesi günü tatil edilmiştir. Ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında görevli engelli ve hamile personeller de aynı tarihte idari izinli sayılmaları Valiliğimizce uygun görülmüştür" denildi.

HAKKARÄ°

Öte yandan Hakkari’nin Yüksekova Ä°lçesi’nde kar yağışı nedeniyle tüm okullar yarın (pazartesi) için 1 gün süreyle tatil edildi. Yüksekova Ä°lçesi’nde öğleden sonra etkili olmaya baÅŸlayan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi. YoÄŸun kar yağışı nedeniyle ilçe genelinde ilkokul, ortaokul ve liseler, yarın için 1 gün süreyle tatil edildi.

AÄžRI

Ağrı Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, kar yağışı nedeniyle Ağrı merkez, Patnos ve Eleşkirt ilçelerindeki köy okulları ile taşıma sistemle eğitim
veren okullarda eğitime 26 Aralık Pazartesi ara verildiği bildirildi.

IÄžDIR

IÄŸdır ValiliÄŸi ise kent merkezindeki ilkokullar ve ortaokullar ile merkeze baÄŸlı yerleÅŸim birimlerindeki Kervansaray, Alibeyköy, Güngörmez, Mezra, TaÅŸlıca, Harmandöven, Pınarbaşı, Kızılkule ilk ve ortaokullarının yoÄŸun kar yağışı nedeniyle yarın tatil edildiÄŸini açıkladı. 

ERZÄ°NCAN

Erzincan'ın Çayırlı ilçesinde ise yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime yarın ara verildiği ifade edildi.

BÄ°TLÄ°S

Bitlis'te kar yağışı nedeniyle eÄŸitime yarın ara verildi. Milli EÄŸitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, il genelinde kar yağışının etkisini arttırdığı belirtildi. 

Öğrencilerin olumsuz hava koÅŸullarından etkilenmemesi için tatil kararı alındığı kaydedilen açıklamada, "Ä°l merkezi, ilçeler ve köylerde 26 Aralık 2016 günü yoÄŸun kar yağışından dolayı eÄŸitime bir gün ara verilmiÅŸtir." denildi. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.