Sosyal Medya

Kültür Sanat

Çocuk Hakları Festivali III

Tarihler: 09 Aralık 2016 Cuma ~ 10 Aralık 2016 Cumartesi Yer: Yaşar Kemal Kültür Merkezi YER : Sarıyer Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi Darüşşafaka Mah. Akgün Cad. Darüşşafa Metro İstasyonu Üzeri –Sarıyer



Sarıyer ilçesinde çocuk haklarını koruyan ve savunan bir yaşam kültürünün oluşturulması ve yaygınlaştırılması amacıyla uzun yıllardır Sarıyer'de Çocuk Hakları Projesini yürütmekteyiz.

Her çocuğun tüm haklarının hayata geçtiği, barış içerisinde çocuk haklarına duyarlı ortamlarda yaşam sürmesi için başlattığımız çalışmalar neticesinde üçüncü defa 9-10 Aralık tarihlerinde 2 günlük "ÇOCUK HAKLARI FESTİVALİ" düzenlenecektir.

Proje kapsamında çalışılmakta olan 3 pilot okul ve Sarıyer Belediyesi Gençlik ve EÄŸitim Merkezi’nden (SAGEM) yaklaşık 1500 çocuk ve öğretmenlerinin katılacağı festivalde, çocuklar tarafından hak temelli yazılan, çizilen, üretilen tüm projeler yine çocuklar tarafından sahnelenecek ve sergilenecektir.

Çocuklar ürettikleri eserleri iki gün boyunca diğer arkadaşları ve yetişkinlerle paylaşarak, seslerini ürettikleri çalışmalarla duyuracaklar.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.