Sosyal Medya

Özel / Analiz Haber

CHP'liler Aladağ faciası taziyesine göbek atarak gitti

Türkiye, Aladağ'daki yurt yangınında can veren evlatlarına ağlarken, taziyeye giden CHP üyelerinin otobüste göbek attığı ortaya çıktı.



Adana'nın AladaÄŸ Ä°lçesi’nde, özel bir öğrenci yurdunda yangın çıkması sonucu  10 öğrenci, yurt yetkilisinin 6 yaşındaki kızı ve bir eÄŸitmen olmak üzere 12 kiÅŸi hayatını kaybetmiÅŸ, 24 kiÅŸi yaralanmıştı. 

Tüm Türkiye’yi yasa boÄŸan acı geliÅŸmenin ardından hem siyasi partiler hem de STK’lar bölgeye giderek, acılı ailelere taziye dileklerini iletmiÅŸti. 

CHP Genel BaÅŸkanı KılıçdaroÄŸlu da, Adana’ya giderek önce yurt faciasıyla ilgili taziye ziyaretlerini gerçekleÅŸtireceÄŸini sonra da bir miting düzenleyeceÄŸini ilan etmiÅŸti.

SON SES MÜZİK AÇILDI

Bunun üzerine CHP teÅŸkilatları harekete geçerek, taziye ziyaretlerine katılmak ve miting alanını kalabalık göstermek için çok sayıda noktadan otobüs kaldıracağını duyurdu. 

CHP’nin Mamak, Etimesgut, Pursaklar, Çankaya, AltındaÄŸ, Gölbaşı, Sincan ilçe teÅŸkilatlarından kalkan otobüsler Adana yönüne hareket etti. Mamak CHP teÅŸkilatını taşıyan otobüs, büyük bir skandala sahne oldu. 

Taziye ziyareti için yola çıkan otobüste, Adana’ya kısa bir mesafe kala müzik son ses açıldı ve partililer göbek atmaya baÅŸladı. Ankara havası eÅŸliÄŸinde vur patlasın çal oynasın eÄŸlenen partililer, o anları da bir cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

SKANDALI GÄ°ZLEMEK Ä°STEDÄ°

Yolculuk sırasındaki eÄŸlenceli anlarını sosyal medya hesabından paylaÅŸan bir CHP’liye tepki yaÄŸdı. “Ä°nsanlar orada yanarak can vermiÅŸ, taziye yolunda yapılacak iÅŸ mi bu” ÅŸeklindeki yorumlar üzerine, skandal görüntülerin yayılmasından korkan partili apar topar videoyu yayından kaldırdı. 

CHP Genel Merkezi’nin konuyla ilgili nasıl bir açıklama yapacağı ise merak konusu oldu. Benzer bir geliÅŸme EskiÅŸehir’de de yaÅŸanmıştı.

CHP Eskişehir İl Başkanı Sinan Özkar'ın, Diyarbakır Lice'de PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen ve Eskişehir'de toprağa verilen Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Arıyeşil'in cenazesini provoke etmeye yönelik çağrısı büyük tepki toplamıştı.

CHP LÄ°DERÄ°NE Ä°SYAN BÃœYÃœYOR

FETÖ’nün tetikçilerini alkışlatan KılıçdaroÄŸlu’na, kendi vekilleri isyan etti. CHP’li vekil Türkmen “Onlar gazeteci deÄŸil, alkışlamam” derken, CHP’li Özcan da “CHP, oraya buraya savrulan, duruma geldi” dedi.

CHP'nin Adana'da düzenlediÄŸi 'Ãœlkemizi BöldürmeyeceÄŸiz' mitinginde FETÖ operasyonu kapsamında tutuklanan Nazlı Ilıcak, Ahmet Altan gibi isimleri alkışlatan Genel BaÅŸkan Kemal KılıçdaroÄŸlu’na kendi vekillerinden tepki geldi.

BARDAÄžI TAÅžIRDI

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, KılıçdaroÄŸlu’nu eleÅŸtirerek, “Ilıcak, Altan, Bulaç'ın isimlerini Adana mitinginde hangi mantıkla okuyup kitleye alkışlatmaya çalışıyorsunuz? Benim için artık bardağı taşıran son damlaydı. Artık CHP, oraya buraya savrulan, hiçbir konuda net duruÅŸu olmayan, hiçbir krizi yönetemeyen bir duruma geldi” dedi. CHP Adana Milletvekili Elif DoÄŸan Türkmen de KılıçdaroÄŸlu’nu hedef aldı. Türkmen, “Hepimiz genel baÅŸkanın konuÅŸmasıyla ilgili önerilerde bulunduk miting öncesi. Benim miting esnasında bu durumdan haberim oldu. Ben kendi adıma Nazlı Ilıcak'ın, Altan kardeÅŸlerin sadece gazetecilikten dolayı orada olduklarına emin deÄŸilim. Genel baÅŸkan gazeteci olarak söyletti ama hepimiz orada gazeteci kimliÄŸi ile orada olmadıklarını biliyoruz. Ben kendi adıma alkışlamam” diye konuÅŸtu.

HAÄ°NLERÄ° ALKIÅžLATTIRIYOR

Önceki gün Yazar Nihat Genç de KılıçdaroÄŸlu'nu sosyal medya'dan eleÅŸtirmiÅŸ ve  “Allah'ın belaları FETÖ’cüler CHP'de iktidar olmuÅŸ vatan hainlerini bile özgürlük diye alkışlattırıyor.” demiÅŸti

CELAL KILIÇDAROĞLU AÇLIK GREVİNE BAŞLADI

KılıçdaroÄŸlu'nun kardeÅŸi Celal KılıçdaroÄŸlu,   FETÖ ile ilgili belgeleri CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'a iletmek istediÄŸini belirterek  “Açlık grevimi amacıma ulaşıncaya ve Didim Belediyesi FETÖ’den temizleninceye kadar devam edeceÄŸim” dedi.

FETÖ'yü protesto amacıyla Söke’den Didim’e yürüyerek dikkatleri çeken CHP Genel BaÅŸkanı Kemal KılıçdaroÄŸlu' nun kardeÅŸi Celal KılıçdaroÄŸlu CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan'a bir mektup yazarak görüşme talebinde bulunmuÅŸtu.

ÖLÜM TEHDİDİ ALDIM

Bir haftadır açlık grevinde olduÄŸunu, su ve ÅŸeker ile beslendiÄŸini kaydeden Celal KılıçdaroÄŸlu, bazı bilgi ve belgelerden oluÅŸan dosyayı CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan’a teslim etmek istediÄŸini belirtti. Dosyanın bir nüshasını Vali Yardımcısı’na ilettiÄŸini belirten KılıçdaroÄŸlu “Açlık grevimi amacıma ulaşıncaya ve Didim Belediyesi FETÖ’den temizleninceye kadar devam edeceÄŸim” dedi. Yürüyüş ve ardından baÅŸlattığı açlık grevinden sonra ölüm tehdidi aldığını iddia eden Celal KılıçdaroÄŸlu, “Chp’lilerden tehdit alıyorum. Ölüm tehdidi alıyorum” ÅŸeklinde konuÅŸtu.

ŞEHİTLERE SAHİP ÇIKSAYDI

Celal KılıçdaroÄŸlu, “ Yakında aÄŸabeyimle görüşmedik. O beni aramıyor ben arıyorum cevap vermiyor. KeÅŸke Kemal AÄŸabeyimm Nazlı Ilıcak’a sahip çıkacağına 15 Temmuz ÅŸehitlerine sahip çıksaydı” diye yakındı.

Kaynak: gunes.com

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.