Sosyal Medya

Ekonomi

Trafik sigortasında yeni dönem! En az fiyat veren kazanacak

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, trafik sigortasındaki fiyat artışlarını engellemek için yeni model geliştirdiklerini açıkladı. Modele göre sürücüler en düşük teklifi görerek sigorta yaptıracak.



Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, trafik sigortasındaki fiyat artışlarını engellemek için yeni model geliştirdiklerini açıkladı. Modele göre sürücüler en düşük teklifi görerek sigorta yaptıracak. Uygulama Eylül ayı sonunda başlayacak.

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, yapılan kanuni düzenlemelere rağmen zorunlu trafik sigortası primlerinin arzu edilen seviyelere inmediğini belirterek, vatandaşların daha düşük primlerden yararlanması amacıyla yeni bir model geliştirdiklerini bildirdi.

SÃœRÃœCÃœLER TEK TUÅžLA EN UYGUN FÄ°YATI BULACAK

Zorunlu trafik sigortasında beklenen düşüş olmayınca yeni bir model geliştirildi. Sürücüler en düşük teklifi görerek sigorta yaptıracak.

NASIL BÄ°R YOZ Ä°ZLEMEK GEREKÄ°YOR?

Trafik sigortasında yeni dönem başlıyor. Artık trafik sigortası yaptıracaklar bütün fiyat tekliflerini görebilecek. Peki düşük fiyatlı sigorta için nasıl bir yol izlemeniz gerekiyor?

İşte yanıtı...

Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi'nin internet sitesi www.sbm.org.tr üzerinden teklifleri görebileceksiniz.

 
EYLÃœL SONU UYGULAMA HÄ°ZMETE GÄ°RECEK

Siteye girip kimlik numarası ve araç plakası ile teklifleri görebileceksiniz. Türkiyegenelindeki tüm sigorta şirketlerinin tekliflerini görmeniz mümkün olacak. Trafik sigortasını yenileyecek vatandaşlar için uygulama eylül sonu devreye girecek.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.