Sosyal Medya

Özel / Analiz Haber

Kitapları evlerinden atıyorlar!

Darbe girişimi başarıya ulaşamayınca Gülenciler'in Fethullah Gülen'in kitaplarını evlerinden atmaya başladığı görülüyor.



15 Temmuz Cuma akşamı saat 21.00'den sonra İstanbul'da Boğaz köprülerinin, Ankara'da ise jetlerin alçak uçması ile başlayan darbe girişimi başarıya ulaşamadı.

GÖZALTI ve TUTUKLAMALAR DEVAM EDİYOR

Bunun yanısıra kendilerini deşifre eden Fethullahçı Terör Örgütü yapılanması mensubu askerler ve kamudaki binlerce çalışan için gözaltılar ve tutuklamalar devam ediyor.

GÃœLEN'Ä°N KÄ°TAPLARI EVLERÄ°NDEN ATILIYOR

Fethullah Gülen'in iadesinin konuşulduğu bu günlerde Cemaatinin evlerinin de FETÖ kapsamında değerlendirildiği biliniyor. Bu sebeple, darbe girişimi sonrası Gelen evelrinden Gülen kitaplarının atıldığı görülüyor.

Timeturk Yazarı M. İkbal Köseoğlu'nun paylaştığı bir Tweet'te bu kitaplara dair fotoğraflar paylaştı.

Ä°ÅŸte onlardan biri:

2016-07-19_20h53_22

4_42

2_66

3_59
1_77

SOSYAL MEDYA DARBECÄ°LERÄ° DE MERCEK ALTINDA

Öte yandan 15 Temmuz darbe giriÅŸimi baÅŸladığı andan itibaren bu giriÅŸimini destekleyen ve baÅŸarıya ulaÅŸmasını isteyenlerin sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı propaganda için de Emniyet harekete geçmiÅŸ durumda. Buna göre sosyal medyada "klavye darbecileri" ÅŸeklinde tanımlanan bu hesaplardan alınan ekran görüntüleri [email protected], [email protected], [email protected], [email protected] adreslerine gönderilerek ÅŸikayet edilebiliyor.

kaynak: timeturk.com

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.