Sosyal Medya

Makale

Anadolu’ya uzanan 2. Mavi Marmara Katliamı!

Filistin’de, Afrika ve Asya’nın dört bir yanında, Balkan’larda, Kafkaslar’da, Uzak Asya’da ve hatta Amerika kıtasında verilmiÅŸ sadakası varmış Anadolu’nun! Büyük bir felaket mert ve yiÄŸit delikanlılarımızın dik duruÅŸu ve canları pahasına ÅŸimdilik bertaraf edilmiÅŸ gözüküyor! Belli ki bu son deÄŸil, daha bir çok sinsi plan ve projeleri yedekte tutuluyor. KarşılaÅŸabileceÄŸimiz kahredici sürpriz eylemler olsa da teyakkuz hali daha nitelikli ve bilinçli olarak sürdürülmelidir siyasal ikbal ve hesap peÅŸinde olanların emellerine alet ve kurban edilmeden!

Anadolu insanı savaÅŸ, deprem, sel felaketleri, sömürü merkezli yaÅŸanan kıtlıklar sebebiyle dünyanın dört bir yanında sefer halinde yıllardır! Ãœmmetin baÄŸrına saplanmış hançer olan Ä°srail’in iÅŸgal ve kuÅŸatması altındaki Filistin, daha bir baÅŸka öneme haiz idi ve dünya müslümanları ve vicdan sahipleri Mavi Marmara gemisi ile nefes olmaya yollanmıştı kardeÅŸlerimiz için. Malum çetenin reisi tarafından büyük ÅŸeytanın ÅŸemsiyesi altından itiraz edildi otorite olarak tanıdığı, daha doÄŸrusu içerisinde bulunduÄŸu ÅŸer koalisyonu aÄŸzıyla, mazlumlara uzanan merhamet elini reddetti! Ä°nsanlığa vicdanı hatırlatan o merhamet eli kana bulandı, kardeÅŸlerimiz katledildi ÅŸeytani koalisyonun askerlerince! Åžehadet ÅŸerbetini yudumlayan ve bir çoÄŸu gazi olan kardeÅŸlerimizin yiÄŸit duruÅŸları ile dünyanın yüreÄŸine dokunulmuÅŸ, taÅŸ kesilmiÅŸ yüreklere merhamet damlaları düşmüştü! Ve fakat durmadılar;

Ve aynı koalisyonun gözlerini kan bürümüş Anadolu’ya konuÅŸlandırdıkları çeteleri sonuç alamadıkları birkaç giriÅŸimlerinin üzerine 15 Temmuz 2016 da, aynı ruh haliyle saldırıya geçtiler! “ben ölmeye hazırım, sen öldürmeye hazır mısın” diyen yiÄŸit ablar vardı bu defa karşılarında! Ses verildiÄŸinde ayaÄŸa kalkınca Anadolu; genci, ihtiyarı, kadınları, çocukları, Türkü, Kürdü ve hatta sarhoÅŸları ile, tüm renkleri yola koyuldu “sizin en büyük rabbiniz benim” diyen çaÄŸdaÅŸ firavun ve avanelerine, yerde ve gökte tek ilah Allah demek, bizim kul ve köle olacağımız tek Rabbimiz Allah demek, iÅŸgale kalkışılan vatan topraklarında nöbete durmak için!

Ve o katiller karanlık odalarda efendileri ile kurguladıkları kanlı giriÅŸimi sonuçlandırmak adına yiÄŸit genç, yaÅŸlı Anadolu evlatlarını acımasızca katlettiler, Mavi Marmara’da yaptıkları gibi! Selam olsun Anadolu’nun mert ve yiÄŸit ÅŸehidlerine, gözlerini kırpmadan havadan, karadan saldıran çetelerin saldırılarına karşı direnen gazilerine! Memleketin dört bir yanında meydanları dolduran cesur ve kahraman delikanlılarına! DirliÄŸini bozmak, birliÄŸinin tesisine engel olmak için çalışan büyük ÅŸeytan koalisyonuna karşı her daim teyakkuzda ve nöbette olan halklar ordusuna selam olsun! Ulusalcıların biz dedikti hava basmalarına aldırmayan, geliÅŸmelerden eylem kotarmaya çalışanlara pirim vermeyen, Anadolu’ya selam olsun.

Veyl olsun az bir pahaya dinlerini, insanlarını, ruhlarını satanlara! Veyl olsun yüreklerini kin bürümüşlere, veyl olsun kahrolası katillere! Veyl olsun uzak diyarlardaki çete reislerine! Veyl olsun!

Ve dünyanın dengesine dokunan Anadolu direnişine selam olsun!

Mazlum halkların, İslam ümmetinin duasına mazhar olan yürek sahiplerine selam olsun!

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.